Moeskroen gaat toch in beroep

Anthony Van der Planken
| 50 reacties
Moeskroen gaat toch in beroep
Foto: © SC

Moeskroen geeft zijn doodstrijd nog niet op. De club gaat dan toch in beroep tegen de beslissing van de Voetbalbond om zijn licentie in te trekken.

De beslissing komt als een verrassing omdat de bestuurders gisteren nog lieten uitschijnen dat de kans op een verreffening bijzonder groot was. Het beroep lijkt dan ook uitstel van executie en lijkt vooral bedoeld om de wedstrijd van morgen, thuis tegen Standard, te laten plaatsvinden.

De partij tegen Standard gaat immers sowieso door. De landskampioen moet morgen om 20u30 aan de bak, zo bevestigde de Voetbalbond.

"Moeskroen gaat in beroep omdat er elementen zijn gevonden die de club een toekomst zouden kunnen geven", laat woordvoerder François Vantomme weten. "Die toekomst is niet per se in eerste of tweede klasse. Met dit beroep willen we vooral de club redden." Moeskroen lijkt een doorstart in derde klasse dus niet uit te sluiten.

Wanneer het beroep van Moeskroen behandeld wordt, is nog niet duidelijk. Dat gebeurt wellicht binnen een tweetal weken. De club heeft tien dagen om zijn dossier te verdedigen, maar mag geen nieuwe elementen meer aanbrengen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties