Club legt Van Acker onder contract

Club legt Van Acker onder contract
Foto: © SC

Thibaut Van Acker heeft dinsdag een driejarig profcontract getekend bij Club Brugge. De middenvelder is het eerste jeugdproduct dat onder Henk Mariman de overstap naar de A-kern maakt.

Club Brugge heeft Thibaut Van Acker onder contract gelegd. De 17-jarige speler maakte vorig seizoen al de overstap van de U19 naar de beloften en werd vorige maand naar de A-kern overgeheveld. Het geloof bij Club in zijn mogelijkheden is heel groot. Vorige week debuteerde Van Acker tijdens de bekermatch tegen VW Hamme. Voor de Europese verplaatsing naar Belgrado zit de Oost-Vlaming ook bij de selectie.

"Het gaat inderdaad loeihard voor mij, maar ik tracht beide voeten op de grond te houden", aldus een dolgelukkige Van Acker. "Mijn ouders hebben me altijd goed begeleid en doen dat ook nu voor mij de beslissende jaren zijn aangebroken."

"Uiteraard hoop ik in de komende periode op speelkansen, maar ik wil in de eerste plaats mijn leerproces als voetballer bestendigen. Tijdens de korte periode sinds ik bij de A-kern meetrain, heb ik al geleerd dat de weg voor mij nog erg lang is. Maar ik kan het niet ontkennen, dit geeft allemaal een heel goed gevoel", zegt Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties