"Clubfans willen stadion niet delen met Cercle"

Nico Wieme
| 107 reacties
"Clubfans willen stadion niet delen met Cercle"
Foto: © SC

De nieuwe ontwikkelingen in het Brugse stadiondossier laten de fans van Club Brugge niet onberoerd. Zij hebben één duidelijke boodschap richting de overheid: zij willen een nieuw stadion niet delen met de Cerclefans.

Sinds dit seizoen hebben de supporters van Club Brugge hun eigen vertegenwoordiging in het bestuur van blauw-zwart. De voorzitters van de supportersfederatie en de sfeergroep ‘Blue Army', Patrick Eeckhout en Geert de Cang, zetelen sinds dit seizoen in de algemene vergadering van de vzw Club Brugge.

Clubpreses Pol Jonckheere legt niet toevallig zijn oor vaak te luisteren bij de eigen aanhang. Zo is hij steevast aanwezig op supportersavonden en hij mengt zich na de match ook graag onder de supporters. "Wat er nu leeft? Sportief gaat het ons voor de wind, niemand die daarover kan klagen. Maar de grootste bekommernis momenteel is het nieuwe stadion", beweert De Cang in HNB. 

"Niemand die weet of dat stadion er nu komt of niet. De beslissing van de Vlaamse regering over de locatie voelt eerder als een stap terug. We moeten nu wachten tot 20 november voor meer duidelijkheid", stelt de voorzitter van Blue Army.

"Zonder Cercle", scandeerden de Clubsupporters zaterdag tijdens de match tegen Sint-Truiden. "Niemand wil een stadion delen met Cercle. Wij willen ons eigen stadion, dat je kan inrichten naar de blauw-zwarte identiteit", aldus De Cang.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties