Dahmane: "Ik pas niet in het team"

Gert-Jan Weyters
| 29 reacties
Dahmane: "Ik pas niet in het team"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mohamed Dahmane mocht tegen Germinal Beerschot nog eens zijn kans wagen. Toch komt de snelle aanvaller amper tot spelen bij Club Brugge. Dit tot frustratie van de speler.

Het was al enkele weken geleden dat Mohamed Dahmane nog eens mocht invallen. Hij bekroonde zijn invalbeurt met een doelpunt en bijna ook met een assist. Toch was het Germinal Beerschot dat aan het langste eind trok. Na de wedstrijd deed Dahmane een boekje open over zijn situatie. "Ik heb moeilijke weken achter de rug. Ik voelde mij dood vanbinnen. Gelukkig hebben mijn vrienden en familie me goed opgevangen", aldus Dahmane in HNB.

Dahmane heeft al enkele gesprekken met Adrie Koster achter de rug. Uit die gesprekken blijkt dat de Algerijn niet past in de ploeg van de Nederlander. "Hij heeft zijn vier spitsen en ik ben pas de vijfde", klinkt het.

Toch is het woelwater niet compleet ongelukkig in West-Vlaanderen. "Je gaat me niet horen zeggen dat ik spijt heb van mijn transfer. Op menselijk vlak voel ik mij hier goed. Ik heb enorm veel respect voor de club en de supporters. Voor de voorzitter heb ik zo mogelijk nog meer respect. Hij durfde het aan om het zogenaamde enfant terrible naar Brugge te halen", steekt Dahmane de loftrompet af. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties