Groep G: Unirea en VfB mogen het uitvechten

Nico Wieme
| 0 reacties
Groep G: Unirea en VfB mogen het uitvechten
Foto: © SC

VfB Stuttgart en Unirea Urziceni mogen op de slotspeeldag onder elkaar uitvechten wie FC Sevilla naar de volgende ronde van het Kampioenenbal mag vergezellen. De Duitsers versloegen de Rangers, de Roemenen wonnen van Sevilla.

Rangers FC - VfB Stuttgart: 0-2

 

VfB Stuttgart kende een uitstekende start. Op het kwartier bezorgde Sebastian Rudy de Duitsers een voorsprong op het veld van de Rangers. Een kwartier ver in de tweede helft ontnam Zdravko Kuzmanovic de Schotten alle hoop met een tweede doelpunt.

 

FC Unirea Urziceni - Sevilla FC: 1-0

 

Unirea en Sevilla leken met een brilscore de rust in te gaan, maar Ivica Dragutinovic dacht daar anders over. De ex-Standardspeler verschalkte zijn eigen doelman, waardoor de thuisploeg alsnog met een voorsprong de kleedkamers kon opzoeken. In de tweede helft veranderde er niets meer, waardoor de Roemenen met de volle buit gingen lopen.

 

FC Sevilla had zich al geplaatst voor de volgende ronde en had dus niets meer te winnen of verliezen. Unirea en VfB Stuttgart hebben beide hun lot in eigen handen. De Roemenen beginnen wel in poleposition aan het onderlinge duel op de slotspeeldag in groep G. Unirea telt met nog één wedstrijd te gaan twee punten voorsprong op VfB en heeft genoeg aan een punt op het veld van de Bundesligist. Glasgow Rangers is uitgeschakeld voor zowel de Champions als de Europa League. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties