Losada: "Ik voel me belangrijk bij Heerenveen"

De Nijs Michael
| 24 reacties
Losada: "Ik voel me belangrijk bij Heerenveen"
Foto: © SC

Anderlechtspeler Hernan Losada wordt dit seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Heerenveen. De Argentijn heeft er intussen een basisplaats versierd, maar toch sluit hij een terugkeer naar onze hoofdstad niet helemaal uit.

"Ik voel me als een vis in het water in Nederland", vertelt Losada aan LDH. "Zowel onder Trond Sollied als onder zijn opvolger Jan de Jonge ben ik steeds titularis. In het kampioenschap staan we 13de, maar dat is onder onze echte waarde. Het voetbal is in Nederland veel meer open en aangezien ik een offensieve speler ben ..."

Heerenveen bedong een aankoopoptie bij Anderlecht, de Friezen kunnen de middenvelder volgende zomer dan ook definitief aantrekken. "Of ik dat zelf wil? Het is moeilijk om te zeggen, er volgen nog zoveel maanden. Maar het klopt dat ik me belangrijk voel en dat de club me belangrijk maakt."

Ondanks het feit dat de Argentijn bij Anderlecht weinig speelkansen kreeg, draagt hij de Brusselse club nog steeds een warm hart toe. "Ik heb de match tegen Germinal Beerschot gezien en ik volg samenvattingen van de matchen via Belgische zenders. Ik heb ook nog contact met verschillende spelers", aldus Losada.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties