Vanhaezebrouck was verrast door uitval voorzitter

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Vanhaezebrouck was verrast door uitval voorzitter
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck (foto), trainer van RC Genk, heeft op een persconferentie gereageerd op de woorden van Genk-preses Herbert Houben. Hij geeft toe dat diens woorden als een verrassing kwamen en "het helpt de club niet echt vooruit."

Maandag had Herbert Houben, de nieuwe jonge voorzitter van RC Genk, zwaar uitgehaald naar Hein Vanhaezebrouck na de nederlaag van de Limburgers op KV Kortrijk. "Het was voor mij een complete verrassing, zeker omdat er een nieuwe beleidsvisie is", aldus Vanhaezebrouck in HBvL. Die nieuwe beleidsvisie zegt dat alle communicatie via algemeen directeur Dirk Degraen moet verlopen.

"Of Houben mijn gezag ondermijnd heeft? Het was alleszins een poging om dat te doen. Alleen is het dat niet dat deze club in moeilijke tijden vooruit zal helpen. Ik wil deze zaak heel sereen benaderen. Met de spelers en de rest van de technische staf is alles nog werkbaar. Ik ben er zeker van dat we met vereende krachten hieruit zullen raken. De spelers weten nu dat ze zullen moeten rechtstaan om er in de terugronde iets van te maken. Het zal niet vanzelf gaan, maar als iedereen in deze club doet wat hij moet doen, komen we wel vooruit", aldus nog Vanhaezebrouck.

"Over de topzes praten we al weken niet meer. We bekijken de situatie van week tot week. Op het einde van de rit zullen we wel zien waar we uitkomen", wil Vanhaezebrouck zich tot slot niet meer uitspreken over de ambities.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties