Pacovski: "Dit een zware ontgoocheling"

Gert-Jan Weyters
| 8 reacties
Pacovski: "Dit een zware ontgoocheling"
Foto: © SC

De ontgoocheling was groot na afloop van de bekerwedstrijd tussen Gent en Germinal Beerschot in het Antwerpse kamp. De spelers hebben het over een te vermijden doelpunt.

Het zit doelman Tomislav Pacovski hoog dat Germinal Beerschot geen ronde verder gaat in de beker. "Dit is een zware ontgoocheling. Deze wedstrijd met weinig doelkansen leek op een gelijkspel en penalty's af te stevenen, tot in de slotfase toch nog dat Gentse doelpunt viel. Een vermijdbare goal, want eigenijk mag het niet dat wij, met zoveel volk in het eigen strafschopgebied, aan de tweede paal iemand helemaal alleen de bal laten binnenkoppen.

Ook Wim De Decker kon de uitschakeling moeilijk verkroppen. "Iedereen bij ons lag er echt op gebrand om hier een goede prestatie te leveren én de kwalificatie mee naar het Kiel te nemen. Ons elftal was één vat vol frustraties, zeker na al die gebeurtenissen van gisteren, waarbij Germinal Beerschot dik gepakt werd", reageert hij scherp op de officiële site van de Antwerpse club.

Philippe Clement steekt de hand ook in eigen boezem en beseft dat er beter moest omgesprongen worden met de weinige kansen die zijn ploeg kreeg. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties