Tottenham wil zich versterken met Nederlanders

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Tottenham wil zich versterken met Nederlanders
Foto: © SC

De kans bestaat dat de Nederlander Ruud Van Nistelrooy na Nieuwjaar weer in de Premier League speelt. De spits staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Ook Ryan Babel zou naar White Hart Lane kunnen verhuizen.

Harry Redknapp, de manager van Tottenham Hotspur, is bezig met de Londense club naar een hoger niveau te stuwen. Hij wil in de winterstop versterking halen in de persoon van Ruud Van Nistelrooy en Ryan Babel, beiden op een zijspoor bij respectievelijk Real Madrid en FC Liverpool.

"Van Nistelrooy is een echte topspeler. Hij kan zeker nog een tijd mee. Als we hem halen, zal hij bij ons ook scoren want dat heeft hij namelijk overal gedaan", aldus Redknapp in The Daily Mirror. Van Nistelrooy zou deze zomer graag nog eens op een WK voetbal staan. Dat betekent dat hij moet spelen, maar bij Real Madrid raakt hij - vooral door heel wat blessureleed - niet in de ploeg. De 33-jarige spits staat nu al bijna een jaar aan de kant.

Ook Ryan Babel zou in aanmerking komen voor een transfer. De Nederlander heeft momenteel geen al te beste verstandhouding met de Spaanse Liverpool-manager Rafael Benitez na een interview die hij gaf in het Nederlandse voetbalweekblad Voetbal International.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties