Hoeneß ontkent akkoord met Real over Ribéry

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hoeneß ontkent akkoord met Real over Ribéry
Foto: © SC

Duitse en Spaanse media melden dat Bayern München en Real Madrid tot een akkoord zouden gekomen zijn over een transfer van Franck Ribéry (foto), maar Bayern-voorzitter Uli Hoeneß ontkent staalhard die berichtgeving.

Franck Ribéry staat al een hele tijd in de belangstelling van Real Madrid. De Spanjaarden wilden hem al in de zomer naar Bernabeu halen, maar dat lukte niet. Nu zou de interesse van Real weer heel concreet zijn, maar Bayern-preses Uli Hoeneß ontkent dat met klem. "We hebben geen akkoord met Real. We hebben op dit moment geen aanbieding op zak en er bestaat zeker geen optie dat de Spanjaarden hem deze winter zouden kunnen overnemen", aldus Hoeneß. Verschillende media speculeerden ook al dat Arjen Robben een deel van de transfer was. De Nederlander maakte de omgekeerde beweging en Real zou erna nog 25 miljoen moeten bijbetalen om Ribéry binnen te halen.

Bayern zou overigens graag Ribéry langer houden. De Fransman heeft nog een contract tot de zomer van 2011 en de Beierse vereniging wil die overeenkomst graag verlengen. Ribéry gaf zelf ook al aan dat hij best wel wil blijven, maar dan moet Bayern zich gaan roeren op de transfermarkt. "Ik wil de Champions League winnen en momenteel is dat niet mogelijk met deze club. Er zijn meerdere clubs in Europa waar we ons momenteel niet mee kunnen meten", aldus de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties