Maes: "Ik heb elf leeuwen gezien op het veld"

Ward Callens
| 1 reacties
Maes: "Ik heb elf leeuwen gezien op het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes boekte met KV Mechelen zijn eerste zege sinds 18 oktober. "Hopelijk is dit de definitieve wederopstanding," vertelt de Mechelse trainer na afloop van de wedstrijd.

"Deze overwinning is een hele opluchting. We waren wat op zoek naar onszelf, maar vandaag hebben we een felle strijd gestreden. Ik heb elf leeuwen op het veld gezien," vertelt een trotse Peter Maes na afloop van de gewonnen thuiswedstrijd tegen Charleroi.

"Deze zege is belangrijk voor ons. Ook al winnen we met een buitenspelgoal. Ik hoop dat het de definitieve wederopstanding is voor KV Mechelen. We zaten in een mindere periode en er is maar één manier om daar uit te kruipen, door te knokken. Vandaag heb ik voor het eerst sinds lang een echt team gezien," aldus Maes.

De trainer werpt ten slotte nog een blik op de toekomst. "Na Nieuwjaar staat er ons een intensieve periode te wachten. Onze groep is zeker polyvalent en sterk genoeg om deze periode op te vangen. Maar misschien moet ik meer roteren, en normaal gezien doe ik dat niet." (AN)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties