Ciza: "Ik zal me voluit geven"

De Nijs Michael
| 3 reacties
Ciza: "Ik zal me voluit geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi kan de komende maanden rekenen op de diensten van Cédric Ciza. De beloftevolle speler komt tijdelijk over uit de beloftenkern van competitieleider Anderlecht, waar hij een vaste waarde was.

"Ik ging in op de aanbieding van Charleroi omdat ik graag ervaring wil opdoen in de A-kern van een profclub", geeft Ciza bij Voetbalbelgie.be een reactie op zijn transfer. "Ik maakte lange tijd deel uit van de beloftenkern van Anderlecht. Charleroi biedt mij ook de kans te laten zien dat ik het statuut als profvoetballer waard ben. Ik heb nog een lange weg af te leggen, maar het gaat vooruit en ik kijk altijd recht vooruit."

"Er was ook interesse van andere Belgische en Nederlandse clubs, maar namen noem ik liever niet", vervolgt de jonge belofte. "Of dit avontuur bij Charleroi van korte of lange termijn is? Dat hangt van mijn integratie in de spelersgroep af, en natuurlijk ook van mijn prestaties op de grasmat. Eén zaak is zeker: ik begin bij Charleroi met een positieve instelling en ik zal me voluit geven. Ik wil deze kans niet laten liggen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties