Vermeulen: "Ik ben zeker van Yeboahs kwaliteiten"

Gert-Jan Weyters
| 18 reacties
Vermeulen: "Ik ben zeker van Yeboahs kwaliteiten"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Technisch Directeur Herman Vermeulen is opgetogen over de nieuwe aanwinst van Genk. Hij ziet in Samuel Yeboah een aanwinst voor Genk en de competitie.

Herman Vermeulen stelde Samuel Yeboah voor. "Samuel is een spits die het moet hebben van zijn efficientie, in zekere mate zijn tactische leepheid en hij kan dit koppelen aan zijn snelheid", aldus Vermeulen.

Genk kreeg een tip en besloot om snel op de bal te spelen. Toch ging het niet over één nacht ijs. De Limburgers gingen Yeboah ondermeer scouten in en tegen Hamburg.

Toch is Vermeulen realistisch. "We mogen niet alle lasten van de ploeg op die jongen leggen. Anderzijds gaan we er niet van uit dat hij een inwerkingsperiode nodig heeft. Hij heeft de nodige ervaring om er te staan en dat zegt hij zelf ook. Natuurlijk heeft hij even nodig om te wennen, maar ik ben er van overtuigd dat Yeboah een toptransfer is."

Vermeulen geeft ook nog aan dat Genk bezig is met andere versterkingen, maar hij blijft zeer voorzichtig. "We moeten zeker zijn dat we de juiste jongens aantrekken, met Yeboah hebben we al een goede stap gezet." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties