Espanyol hengelt naar Suler

De Nijs Michael
| 12 reacties
Espanyol hengelt naar Suler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent doet het goed in de competitie, maar de club dreigt het slachtoffer te worden van haar eigen succes. Eerder deze week vertrok sterkhouder Milos Maric al naar het Duitse Bochum en nu hengelt het Spaanse Espanyol Barcelona ook naar Marko Suler.

Espanyol wil zich graag versterken tijdens de wintermercato en denkt daarbij vooral aan Marko Suler, meldt HLN. De Catalanen brachten intussen een eerste bod van 1,5 miljoen euro uit bij AA Gent, maar de Buffalo's willen Suler niet laten vertrekken.

Een transfer tijdens de winter is sowieso uitgesloten voor AA Gent. Tijdens de zomertransferperiode is een vertrek mogelijk wel bespreekbaar, maar dan willen de Oost-Vlamingen minstens twee miljoen euro zien verschijnen op hun bankrekening.

Naast Espanyol tonen ook enkele andere Europese clubs interesse in de defensieve basispion van de nummer drie uit de jupiler Pro League. Vooral de Griekse clubs Panathinaikos en Olympiakos denken aan de Sloveen. Daarnaast toont ook het Turkse Galatasaray interesse. Suler ligt nog tot eind volgend seizoen onder contract in Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties