Van Wijk: "Dit verdienen we niet"

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Van Wijk: "Dit verdienen we niet"
Foto: © SC

Roeselare begon enthousiast aan de tweede ronde van het seizoen, maar bleef na 90 minuten opnieuwe met lege handen achter na een hold-up van KV Mechelen. “Dit is heel hard”, zucht Dennis Van Wijk.

“We verdienen deze nederlaag niet”, gaat de Roeselare-trainer verder. “Het verschil in drang naar voren was immens. De teleurstelling in de kleedkamer was dan ook zeer groot na dit nieuwe klopje voor de ploeg.”

“Het probleem is dat we veel te makkelijk doelpunten slikken. Als de bal in onze zestienmeter komt, lopen onze verdedigers met de billen dicht. Het tweede doelpunt kwam er na een zeer dure inschattingsfout.”

Van Wijk was met de kwaliteitsinjectie in zijn team wel hoopvol voor de toekomst. “Het eerste kwartier hebben we meer laten zien dan de laatste wedstrijden samen, maar daar schiet je niets mee op. Wij schieten op de binnenkant van de paal en aan de andere kant vliegt een afgeweken bal binnen. Ook die pech heb je dan nog.”

“Na de 1-1 wilden de spelers blijven gaan voor de zege. Ik waarschuwde ze nog dat ze het deksel op de neus konden krijgen. Twee minuten later was het zo ver.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties