Soetaers: "Voetbalplezier teruggevonden"

Hannes De Meyer
| 5 reacties
Soetaers: "Voetbalplezier teruggevonden"
Foto: © SC

Tom Soetaers werd tijdens de winterstop overgenomen van Kortrijk en mocht meteen starten tegen AA Gent. De linkerflankspeler miste duidelijk matchritme, maar toonde wel zijn meerwaarde door de 2-1 aan te bieden.

"Zelf heb ik getracht om mijn steentje bij te dragen aan deze jonge spelersgroep. Of ik verrast was dat ik mocht starten? Ik heb heel hard gewerkt om hier vanavond te kunnen staan. Ik wil het voetbalplezier in Mechelen terugvinden en dat heb ik hier vanavond zeker gevonden", aldus Soetaers op de website van KV.

"Vanaf de 2-1 – en zeker na de rode kaart van Leye – hadden we het beter moeten uitspelen. Ik had het gevoel dat we begonnen te twijfelen: de score verder uitdiepen of de voorsprong vasthouden. Dat mag je zeker niet doen, want één flits kan voldoende zijn om de bordjes weer in evenwicht te hangen en dat hebben we vanavond gezien."

De linkerflankspeler gelooft nog volop in de kwalificatie. "Alles ligt nog open. Ik geef toe dat Gent de beste papieren kan voorleggen, maar het is niet voor niets één van de best voetballende ploegen van het land. Het is nog meer dan één maand voor de terugwedstrijd op het programma staat. In tussentijd kan er veel gebeuren. Gent is nog niet klaar met dit KV."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties