Vercauteren: ''Niet makkelijk om juiste balans te vinden''

Ruben Philippe
| 4 reacties
Vercauteren: ''Niet makkelijk om juiste balans te vinden''
Foto: © SC

Racing Genk begint beter en beter te draaien. Sinds de aanstelling van Vercauteren speelt de ploeg meer bevrijd. Het bestuur wil het contract van Vercauteren dan ook openbreken. "Een teken van vertrouwen", aldus Vercauteren.

Het bestuur van Racing Genk zit sinds gisteren rond de tafel met Frank Vercauteren. "Ik heb veel vragen voor hen. De deskundigheid en kwaliteit zijn er, maar er zijn nog enkele vragen omtrent het werk. Ik wil graag weten waar de lat ligt", aldus de trainer.

Het feit dat het bestuur over de brug komt met een nieuw contract stemt hem hoopvol. "Ik ben niet iemand die werkt met onrealistische doelen. Ik beschouw het als een teken van vertrouwen dat Genk met mij rond de tafel zit", gaat hij verder. 

Officieel woont Vercauteren nog in Brussel al logeert hij twee maal per week in Genk. "Het is niet makkelijk want ik word thuis ook nog verwacht. De moeilijkheid is om de juiste balans te vinden", zegt hij. "In Brussel leven de mensen naast elkaar, in Limburg leven ze met elkaar. Dat verbaast me ook niet. Ik had het er al over met Aime Anthuenis en Hugo Broos. Ik zou graag in hun voetsporen treden", besluit de Genk-coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties