Van Binst: "Vertrek Bölöni is goede zaak voor Standard"

Ward Callens
| 8 reacties
Van Binst: "Vertrek Bölöni is goede zaak voor Standard"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-Anderlechtspeler Gille Van Binst vindt het vertrek van Laszlo Bölöni bij Standard een goede zaak. “Ik had de indruk dat Bölöni zijn greep op Standard kwijt was”, meent hij.

“Laszlo Bölöni is opgestapt bij Standard en dat is een goeie zaak”, meent Gille Van Binst in HNB. “Ik had de indruk dat Bölöni zijn greep op Standard kwijt was. Zolang de resultaten goed zijn, zwijgen de bankzitters en mag de trainer zo luid brullen als hij wil, maar eens de resultaten tegenvallen wordt het omgekeerd.”

“Zwijgen heeft Bölöni evenwel nooit gedaan”, vervolgt Van Binst. “Hij bleef arrogant tegenover zijn tegenstanders, tegenover journalisten en zelfs tegenover sommige van zijn spelers. Als trainer moet je ook de public relations verzorgen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat ook de meeste Standard-spelers achter het vertrek van de Roemeen staan. Het bestuur heeft wellicht bepaalde spelers geraadpleegd of zij een toekomst met Bölöni nog zagen zitten. Daarna zal de coach het wel begrepen hebben”, meent de voormalige Rode Duivel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties