Club Brugge beseft dat het moeilijk wordt

Steurbaut Kersten
| 47 reacties
Club Brugge beseft dat het moeilijk wordt
Foto: © SC

Na de zege van Anderlecht op Roeselare loopt paars-wit negen punten uit op titelconcurrent Club Brugge. De spelers van blauw-zwart beseffen dat het een zeer moeilijke klus wordt om de Brusselaars nog van een dertigste landskroon te houden.

“We moeten realistisch zijn”, stelt Wesley Sonck. “Alles is mogelijk in voetbal, maar het wordt heel moeilijk. In de play-offs moeten we al twee keer meer winnen dan Anderlecht. We hebben de voorbije maanden te veel met de punten gemorst.”


Ook Carl Hoefkens beseft dat het een heel harde noot om kraken zal zijn. “De kloof wordt wel heel groot, maar je weet nooit wat er nog in de play-offs kan gebeuren. Iedereen kan van iedereen winnen. Gelukkig voor ons worden de punten door twee gedeeld.”


Jonathan Blondel stelde het heel simpel: “We moeten er gewoon voor zorgen dat we de komende wedstrijden geen punten meer verliezen.”


Meer efficiëntie


Eenzelfde reactie bij sportief directeur Luc Devroe. “We zullen een foutloos parcours moeten afleggen, als we nog mee willen doen voor de titel. Jammer, want we spelen goed, maar laten te veel kansen liggen. De efficiëntie zal in de play-offs gevoelig moeten stijgen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties