Mangala: "Ligue 1 is geen prioriteit"

Mangala: "Ligue 1 is geen prioriteit"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Eliaquim Mangala ontbolsterde dit seizoen bij Standard. Toch zat de verdediger de afgelopen twee wedstrijden op de bank.

Mangala ging in de heenwedstrijd tegen Salzburg twee keer in de fout en daar werd hij blijkbaar op afgerekend door coach Dominique D'Onofrio. Toch geeft de Franse verdediger niet op.

"Ik ben me ervan bewust dat ik twee fouten heb gemaakt", vertelt Mangala in LDH. "De coach heeft me gezegd dat te vergeten. Ik kijk dan ook vooruit en houd me beschikbaar voor de ploeg. Natuurlijk is het niet leuk om op de bank te zitten. Het is nu aan mij om terug te knokken."

Mangala maakte eerder dit seizoen wel al indruk en wordt dan ook gevolgd door verschillende buitenlandse clubs. Vooral vanuit Frankrijk, zijn geboorteland, is er interesse. Toch denkt Mangala nog niet aan een vertrek. "Ik lees ook wel dat er veel belangstelling is, maar ik weet zelf van niets. Of ik graag in de Ligue 1 zou spelen? Dat is mogelijk, maar zeker geen prioriteit. Er zijn genoeg andere mooie competities. Maar ik heb nog veel te leren. Op dit moment concentreer ik me dan ook op Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties