Kuyt: "We moeten vooruit kijken"

Ward Callens
| 3 reacties
Kuyt: "We moeten vooruit kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft wel eens betere tijden gekend. Afgelopen week verloor het in de competitie en in Europa. “We zijn teleurgesteld, maar hebben de kwaliteiten om alles nog om te draaien”, meent Dirk Kuyt.

“Voor het duel met Wigan (1-0 verlies, red.) hadden we in tien competitieduels zeven keer de nul gehouden”, vertelt Dirk Kuyt aan Sky Sports. “De meeste duels wonnen we ook. De enige nederlaag in de competitie was tegen Arsenal, en het ging beter en beter.”

De spits wil niet te lang blijven stilstaan bij de nederlaag op Wigan. “We hadden allemaal ene totale off-day. We waren allemaal teleurgesteld en nog het meeste in onszelf. Dat moeten we echt veranderen.”

Ook in de Europa League verloor Liverpool met 1-0 in Lille, maar Kuyt kijkt al naar de terugwedstrijd. “We moeten vooruit kijken”, meent de Nederlander. “We zijn teleurgesteld, maar hebben de kwaliteiten om alles nog om te draaien. Ik ben blij dat het in deze ronde niet om een enkele wedstrijd gaat, nu hebben we nog de kans om het goed te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties