De Vlieger: "Stevige tackle Blondel verdiende rood"

De Vlieger: "Stevige tackle Blondel verdiende rood"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Geert De Vlieger mocht door de schorsing van Stijn Stijnen nog eens onder de lat bij Club. De ouderdomsdeken kreeg niet veel werk op te knappen, maar hield in het slot Bram Vandenbussche toch nog van de gelijkmaker.

Het was een moeilijke match zoals we verwacht hadden”, bekende Geert De Vlieger. “Door de rode kaart van Jonathan Blondel werd het nog moeilijker. Het was een stevige tackle van onze middenvelder en dan druk ik mij nog eufemistisch uit. Verder ga ik er niets over zeggen, ik moet eerst de beelden zien.”

De Clubdoelman vond dat Roeselare een verdienstelijke match had gespeeld, maar sprak wel van een verdiende zege voor blauw-zwart. “Roeselare heeft zich op zijn manier verdedigd. Op de tegenaanval zijn zij sterk met spelers zoals Joeri Dequevy en Mahamadou Dissa. Aan de rust weet je dat er je nog een zware tweede helft te wachten staat. Gelukkig kreeg Roeselare dan twee rode kaarten en waren wij plots in overtal.”

Op onze zege valt niets af te dingen. Wij hebben geprobeerd te voetballen. Zij speelden, geheel terecht overigens, goed in de organisatie. Van daaruit probeerden zij uit te breken. Op het einde heb ik nog een goede reflex in huis op dat schot van Bram Vandenbussche”, aldus nog De Vlieger. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties