De Boeck: "Spelen alsof het 0-0 is"

Gert-Jan Weyters
| 0 reacties
De Boeck: "Spelen alsof het 0-0 is"
Foto: © SC

Glen De Boeck staat dicht bij de bekerfinale met Cerle Brugge. Na de 3-0 overwinning in Brugge, lijkt de finale niet meer te kunnen ontsnappen. Toch wil hij niet weten van onderschatting.

Net als voor de heenmatch trok Cercle op afzondering naar het Nederlandse Cadzand. De Boeck wil niets aan het toeval overlaten en wil ook winnen op Roeselare. "We moeten deze wedstrijd beginnen met 0-0. Die heenwedstrijd is een surplus, dat wel, maar dat mag niet meespelen op het veld. In 95 procent van zijn wedstrijden scoort Cercle Brugge. Dus gaan we ons eigen spel spelen, ermee rekening houdend dat Roeselare vorig week een tik gekregen heeft in de competitie en alles op deze wedstrijd kan zetten. Ik verwacht een zeer gemotiveerde tegenstander", aldus De Boeck in HNB.

De Boeck voelt zich goed in Brugge en dat lijkt zich ook te vertalen in een langdurige contractverlenging. "Het is een kwestie van alles juist op papier te krijgen. Normaal kunnen we volgende week de handtekeningen zetten voor vijf jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties