Frutos terug naar Argentinië: is het einde nabij?

Frutos terug naar Argentinië: is het einde nabij?
Foto: © SC

Nicolas Frutos was gisteren in geen velden of wegen te bespeuren in het Constant Vanden Stock-stadion. Nu blijkt dat de Argentijnse spits naar Argentinië is om zijn chirurg te raadplegen.

Nicolas Frutos sukkelt weeral weken met de achillespees en hielblessure waaraan hij voor het seizoen geopereerd werd. De spits is nu weergekeerd naar Argentinië om de chirurg te raadplegen die de operatie uitvoerde. Bij een negatief advies zou Anderlecht in onderling overleg met de populaire aanvaller een akkoord zoeken om het contract te verbreken.

Het ziet er echter niet goed voor El Goaleador. Dat hij uitgerekend nu terugkeert, terwijl zijn 'wonderdokter' Mendoza op bezoek is bij Anderlecht, voorspelt niet veel goeds. Mendoza behandelde Frutos heel de week, maar stuurde hem blijkbaar door voor een tweede opinie.

Is dit het einde van de o zo productieve spits bij Anderlecht? Het blessureleed sleept nu wel al lang aan. De tendinitis aan de achillespees werd geopereerd, maar pijnvrij heeft de Reiger nooit kunnen spelen. Zijn neus voor goals leerde hij echter niet af. Ook dit seizoen scoorde hij al verschillende belangrijke doelpunten, ondanks de blessure. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties