Preud'homme: "Stoppen met dromen"

Nico Wieme
| 25 reacties
Preud'homme: "Stoppen met dromen"
Foto: © SC

Michel Preud’homme erkende de suprematie van Anderlecht. De Gentcoach zag vooral een verschil in efficiëntie tussen beide ploegen.

“We zijn goed aan de match begonnen”, vond Michel Preud’homme. “Wij creëerden de eerste grote kans, maar scoorden niet. Bij de eerste mogelijkheid van Anderlecht was het wel bingo. Daarna kregen wij een nieuwe kans, maar ook die ging niet tegen de touwen.”

“Daarna zijn we dingen beginnen doen die je tegen een ploeg als Anderlecht niet moet doen. Op die manier speelden we in de kaart van onze tegenstander en stonden we bij de pauze 0-3 achter”, aldus de Buffalocoach.

“We speelden een redelijke tweede helft. Via Adnan Custovic kwamen we terug in de match en daarna hadden we nog enkele kansen om een tweede doelpunt te scoren. Misschien verdienden we wel een strafschop voor een fout op Bernd Thijs”, ging Preud’homme verder in zijn analyse.

Dromen zijn bedrog 

De Keerbergenaar was echter van oordeel dat er tegen een Anderlecht op zijn topniveau weinig te beginnen valt. “Laat deze match een goede les zijn. De mensen moeten niet gaan dromen. Wij staan in deze play-offs door hard te werken. Wie droomt, kan laag vallen. Gent is niet van het niveau van Anderlecht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties