Roeselare-spelers genieten van Egyptische zon

Ward Callens
| 5 reacties
Roeselare-spelers genieten van Egyptische zon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSV Roeselare komt pas in mei weer in actie wanneer de West-Vlamingen het tegen drie tweedeklassers moeten opnemen in de barrageronde. Vincent Provoost en co kregen alvast tien dagen vakantie van trainer Dennis van Wijk.

“Ik zit samen met Anthony Van Loo in Sharm el-Sheikh in Egypte”, vertelt Vincent Provoost in HNB. “Het is hier dertig graden. Het wordt dus een weekje zon, zee en strand. We zijn trouwens niet de enige spelers die in het buitenland zitten. Stefaan Tanghe trekt met zijn gezin ook naar Egypte. Joeri Dequevy zit in Italië en de trainer koos voor Tenerife.”

Het duurt nog weken vooraleer Roeselare weer een wedstrijd met inzet moet spelen, en dus bestaat het gevaar dat de spelers hun regime wat gaan versoepelen. Of niet? “We hebben van de physical coach een trainingsschema gekregen”, zegt Provoost. “Anthony Van Loo en ik kozen ook een hotel met een fitnesszaal. Na het ontbijt gaan we trainen en in de namiddag genieten we van de zon.”

“Dit is goed om ons hoofd leeg te maken na de klappen die we kregen in de degradatiestrijd”, vervolgt de middenvelder. “Die eindronde zit wel voortdurend in ons achterhoofd. Dat is vervelend”, besluit Vincent Provoost. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties