Barcelona simpel voorbij Bilbao

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Barcelona heeft opnieuw gewonnen in de Spaanse Primera Division. Het was in het eigen Nou Camp te sterk voor Athletic de Bilbao.

Barcelona kon zich geen puntenverlies veroorloven met het oog op de landstitel en het begon meteen aanvallend aan de partij. Dat resulteerde in twee doelpunten voor de pauze. Jeffren scoorde in de 27ste minuut en vijf minuten voor de rust kon Bojan (foto) de veilige 2-0 tegen de touwen prikken.

In de tweede helft gingen de Catalanen op hun elan door. Bojan wist nog eens te scoren en ook de onvermijdelijke Lionel Messi pikte zijn doelpuntje mee. Susaeta kon in de 77ste minuut nog de eerredder aanteken maar verder kwamen de Basken niet meer.

Barcelona loopt door de overwinning voorlopig weer drie punten uit op Real, dat morgen nog speelt uit bij Racing Santander.