Mbokani: "80% kans op kwalificatie"

Anthony Van der Planken
| 23 reacties
Mbokani: "80% kans op kwalificatie"
Foto: © SC

Standard verloor donderdag met 2-1 op het veld van Hamburg, maar die uitslag geeft wel hoop op kwalificatie voor de halve finale van de Europa League. Dieumerci Mbokani is er van overtuigd dat Standard zich volgende week zal plaatsen.

"We hebben een heel grote kans om ons te kwalificeren voor de halve finale", vertelt de spits in HNB. "Op zijn minst tachtig procent. We hadden het al in Hamburg kunnen afmaken. Voor de terugwedstrijd komt Momo Sarr terug. Bovendien hebben we de supporters achter ons. In ons stadion kan er veel meer sfeer gemaakt worden dan in Hamburg. Pas op, ik onderschat die ploeg niet. Het is na Arsenal de sterkste ploeg die we in Europa tegenkwamen."

Mbokani lijkt in ieder geval in bloedvorm te verkeren. Met drie goals in twee wedstrijden was de spits afgelopen week van goudwaarde voor Standard. "Ik voel me nu helemaal bevrijd. Je moet weten dat ik bijna het ganse seizoen met blessuurtjes heb gesukkeld. Dat is nu voorbij. Ik voel me heel goed. Ik steek dat blessureleed ook niet meer in mijn hoofd. Ik ga er gewoon voor. Ook de ploeg heeft dat goed opgepikt. Competitie of Europa League, we zullen er staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties