Iakovenko nu ook in beeld bij Ajax

Ward Callens
| 21 reacties
Iakovenko nu ook in beeld bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Iakovenko speelde zich het afgelopen seizoen in de belangstelling van heel wat clubs. De Oekraïner kan volgend seizoen terug naar Anderlecht. Maar ook Ajax, Club Brugge en AA Gent zouden op de loer liggen voor de aanvaller.

Sacha Iakovenko, dit seizoen uitgeleend aan Westerlo, heeft bij Anderlecht nog een contract tot 2012. Bij paars-wit zien ze de Oekraïner komend seizoen graag terugkeren. De 22-jarige aanvaller wil echter alleen naar het Astridpark als hij er een basisplaats krijgt.

Ondertussen zijn ook heel wat andere clubs geïnteresseerd in de diensten van Iakovenko. Zo hadden Westerlo, Lierse en Sint-Truiden zich eerder al gemeld voor de spits. De vraagprijs van 2 miljoen euro zou evenwel een struikelblok kunnen betekenen voor deze clubs.

Volgens HNB zouden nu ook Ajax, Club Brugge en AA Gent lonken naar de speler. Voor hen zou het gevraagde bedrag geen probleem vormen. Bij Club Brugge zou Iakovenko gelden als eventuele opvolger voor Nabil Dirar, mocht hij komende zomer vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties