Coulibaly: "Gent had nog betere zaak kunnen doen"

Nico Wieme
| 15 reacties
Coulibaly: "Gent had nog betere zaak kunnen doen"
Foto: © SC

Gent pakte in extremis nog een punt op het veld van Club Brugge. Elimane Coulibaly zorgde voor de bevrijdende treffer. De Senegalees miste in de eerste helft een dot van een kans, maar maakte zijn foutje in de slotminuut goed.

Elimane Coulibaly was tot een minuut voor tijd de pineut bij de Buffalo's. De geblokte spits trapte in de eerste helft een niet te missen kans huizen over. “Dat was inderdaad een reuzekans”, bekende de Senegalees ons na de match. “Ik begrijp nog altijd niet hoe ik die kon missen. Het was een te makkelijke kans. Eigenlijk had Christophe Lepoint zelf kunnen scoren. Ik zag de bal al binnen.”

Gemengde gevoelens

Coulibaly had gemengde gevoelens na het ultieme gelijkspel. “Ik ben opgelucht, maar ook ontgoocheld. Opgelucht dat we uiteindelijk nog een punt meepakken, maar ontgoocheld omdat we hier, op basis van onze goede eerste helft, een nog betere zaak hadden kunnen doen.”

Op het einde van de eerste helft ging de Gentaanvaller nogal fors in op Stijn Stijnen. Het leverde hem een gele kaart en een hele hoop verwensingen van het thuispubliek op. “Ik ging voor de bal. Plots zag ik Stijnen vallen. Ik dacht dat hij tegen de doelpaal gelopen was.”

Ambitieus

De gelijkmaker voor de Gentenaren was meteen het dertiende doelpunt van Coulibaly dit seizoen. De Senegalees steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Voor het seizoen had ik er minstens vijftien als doelstelling vooropgesteld. Dat is ambitieus, maar zo ben ik.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties