Ook supporters Kortrijk spelen met vuur

Kristof Blomme
| 38 reacties
Ook supporters Kortrijk spelen met vuur
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Kortrijk mag zich opmaken voor een sanctie van de Voetbalbond. Enkele heethoofden bekogelden een assistent-scheidsrechter met een aansteker en golfbal.

Afgelopen donderdag kreeg een scheidsrechter achter het doel een aansteker in het gelaat van een Standardsupporter tijdens de Europese confrontatie met Hamburg. Zaterdagavond was het opnieuw zover, dit keer in de Belgische competitie. Meteen na het einde van de match Kortrijk - Zulte Waregem kreeg een assistent van scheidsrechter Bréda een aansteker van een thuissupporter vol in het gelaat. De man moest verzorgd worden op het terrein. Vroeger in de partij werd de man ook al bekogeld met een golfbal.

De derby tussen Kortrijk en Zulte Waregem was tumultueus. Bij de thuisploeg moesten Ibou en Pavlovic met rood van het veld, Zulte Waregem verloor Roelandts met een rood karton. Georges Leekens, trainer van Kortrijk, veroordeelde het gegooi, maar was duidelijk in zijn commentaar: "Je mag blij zijn dat Kortrijk zo'n kalm publiek en zulke kalme spelers heeft, anders was het helemaal uit de hand gelopen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties