Jacobs: "Ga niet op podium springen"

Jacobs: "Ga niet op podium springen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-coach Ariël Jacobs wil zondag de titel al vieren. Al ziet hij de match tegen Club Brugge gewoon als een wedstrijd als een ander.

"Wij gaan naar Brugge om te winnen, niet zozeer om de titel te veroveren, het is gewoon een leuke bijkomstigheid dat het ene het andere met zich meebrengt. Mij maakt het eigenlijk niet uit waar we kampioen worden."

"Voor mij is het niet zo belangrijk dat dit mijn eerste titel gaat worden. Je zult me zeker niet op het podium zien staan dansen, zo zit ik niet in elkaar. Ik zal ervan geniet dat iedereen plezier heeft, maar zelf ga ik gewoon gaan slapen en de volgende dag voorbereiden", aldus een zoals gewoonlijk nuchtere Ariël Jacobs.

Jacobs verwacht zich aan een gewone topper, zonder extra's. "Wat de context of de inzet ook moge zijn van een match tussen Anderlecht en Club, beide ploegen zullen altijd willen winnen. Brugge zal ook willen winnen om de kloof met Gent te behouden."

Jacobs had ook nog een woordje over zijn nu toch indrukwekkende lijstje geblesseerden. "De Sutter, Frutos, Wasilewski, Polak, Zitka, Kanu. Ik somde dit jaar ons lijstje geblesseerden nog niet op, maar ik ga er altijd van uit dat je kern dat maar moet opvangen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties