Vier transfers al voor KM Torhout

Kristof Blomme
| 10 reacties
Vier transfers al voor KM Torhout

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser KM Torhout is al volop bezig aan de voorbereidingen voor komend seizoen. De club kondigde ondertussen al vier transfers aan.

De eerste die KM komt versterken is Philippe Maertens. De 28-jarige centrale verdediger is kapitein bij vierdeklasser Diksmuide. Ook Dries Bernaert speelt komend seizoen in Torhout. De 25-jarige flankaanvaller maakt de overstap van reeksgenoot Wielsbeke. Eerder was hij al actief voor AA Gent, Kortrijk en Oudenaarde.

Lars Blieck keert dan weer terug naar zijn oude liefde. De 19-jarige speler begon met voetbal bij Torhout, maar werd al snel weggeplukt door Club Brugge. Door zijn studies kon hij echter niet meer alle trainingen blijven volgen en dus keert hij terug naar het oude nest.

De laatste die de derdeklasser voorlopig komt versterken is Harry Hollevoet. De 19-jarige rechtsachter was kapitein bij de beloften van Cercle Brugge. Hij haalde één keer de wedstrijdkern, maar kwam er niet in actie. Verder is Torhout nog op zoek naar een verdedigende middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties