Mourinho: "Dit is nog beter dan CL ook winnen"

Mathias Dumarey
| 47 reacties
Mourinho: "Dit is nog beter dan CL ook winnen"
Foto: © SC

José Mourinho stal gisteren weer de show na het laatste fluitsignaal van Frank De Bleeckere in Camp Nou. Hij ging op het veld het publiek zoals nooit tevoren uitdagen.

José Mourinho zorgt altijd voor vertier, zowel op als naast het veld. In de mixed zone was hij nog altijd de euforie zelve nadat zijn team FC Barcelona uit de CL-finale had gehouden. "Op dit moment durf ik zelfs te zeggen dat deze overwinning nog beter is dan het winnen van de Champions League. Barcelona dacht dat ze het zouden halen, maar kregen een ongelooflijke verrassing in Milaan. Toen heb ik ontdekt dat ze angstig waren. Op het moment dat Thiago Motta werd uitgesloten, moesten we ons strijdplan wel wijzigen. Uiteindelijk kwam het aan op het team dat eigenlijk het liefst naar de finale wilde", aldus de flamboyante Portugees.

Mourinho die zich in het verleden al enkele keren negatief uitliet over het Italiaanse voetbal, beloofde gisteren ook dat hij ook volgend seizoen aan het roer zal staan van de Nerazzuri. Hij hoopt ook dat de vele Inter-fans afzakken naar het vliegveld in Milaan om de spelers een warme ontvangst te geven.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties