Khedira moet Ballack doen vergeten

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Khedira moet Ballack doen vergeten
Foto: © SC

Joachim Löw, de bondscoach van Duitsland, rekent voor 100 procent op Sami Khedira (foto) als vervanger voor Michael Ballack op het WK. "Hij is de eerste kandidaat om Michael te vervangen", aldus Löw.

"Sami Khedira is een speler met enorm veel mogelijkheden en in het afgelopen seizoen is hij enorm veel gegroeid. Bij zijn club VfB Stuttgart draagt hij al enorm veel verantwoordelijkheid en hij heeft laten zien dat hij al volwassen is", laat Joachim Löw weten aan de Duitse media.

"Ik eis ook dat er andere spelers zullen opstaan nu Michael Ballack er niet bij is. Zo denk ik dat Bastian Schweinsteiger nog belangrijker zal worden en ik verwacht nu ook meer van spelers zoals Phillip Lahm, Miroslav Klose en Per Mertesacker. Ze zullen boven zichzelf moeten uitstijgen en ik hoop dat dat een goede reactie zal opleveren", gaat Löw verder.

De bondscoach gaat ook niet mee in de hoge verwachtingen van het Duitse volk. "We spreken helemaal niet over de wereldtitel. We willen een goed toernooi spelen en dan heeft het geen nut om de spelers zwaar onder druk te zetten. Laten we eerst maar zorgen dat we de groepsfase heelhuids doorkomen want dat wordt al een karwei op zich", besluit de Duitse selectieheer.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties