Peter Maes wil nog vijf spelers, geruchten Sonck worden ontkend

Peter Maes wil nog vijf spelers, geruchten Sonck worden ontkend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de Noorse aanvaller Vegard Braaten realiseerde Sporing Lokeren al zijn zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Toch is het werk op Daknam nog niet af.

Voorzitter Roger Lambrecht kondigde al aan dat het huiswerk van Lokeren nog niet af is. Trainer Peter Maes wil er nog vijf spelers bij. “Twee centrale verdedigers, een linkermiddenvelder, een diepe spits met scorend vermogen en een rechtsback”, aldus Maes.

Voor die laatste positie haalde Lokeren al Sepp De Roover binnen en praat het nog met David Wijns van tweedeklasser Heist. Als die komt, zal Lokeren geen andere rechtsback meer zoeken. Fréderic Dupré ligt nog onder contract bij de Wase club, maar zal de eerste maanden zeker niet spelen. Hij sukkelt nog altijd met een voetblessure en kreeg cortisone ingespoten. Tijdens de eerste training hield hij het bij lopen.

En dan zijn er nog Omer Golan, Jérémy Perbet en Avi Strul. “Iedere speler die nog onder contract ligt bij Lokeren, hoort hier thuis”, aldus Maes. “Tot er eventueel een oplossing wordt gevonden. Ik wil iedereen zijn kans geven.”

Wesley Sonck

Volgens de geruchtenmolen zat Wesley Sonck maandag op Daknam om een contract te bespreken. Sportief manager Willy Reynders ontkent het verhaal: “Van Wesley Sonck is er geen sprake.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties