Spaenhoven vervoegt trainersstaf KV Mechelen

Steven Bologne
| 13 reacties
Spaenhoven vervoegt trainersstaf KV Mechelen
Foto: © SC

Kersvers tweedeklasser Rupel Boom is zijn trainer kwijt. De coach van de Steenbakkers gaat in op een lucratieve aanbieding van eersteklasser KV Mechelen, waar hij aan de zijde van Marc Brys zal functioneren.

De sportieve staf van KV Mechelen is vandaag uitgebreid met de komst van Urbain Spaenhoven. De  52-jarige trainer maakt de overstap van Rupel Boom, waar hij zopas de eindronde naar tweede klasse won. Een avontuur in tweede legt hij zo naast zich neer om professioneel in dienst te gaan bij KV Mechelen.

Spaenhoven wordt door zijn bezieling en kijk op het voetbal vaak vergeleken met hoofdtrainer Marc Brys, beiden waren ook vrienden. Samen met Patrick Van Houdt zal Spaenhoven de functie van assistent-trainer vervullen. Daarnaast  zal hij de verbindingspersoon zijn tussen de A-kern en de jeugd en zal hij eveneens scoutingsopdrachten vervullen.

Spaenhoven coachte de voorbije jaren Rupel Boom, Berchem Sport, KFCO Wilrijk en Londerzeel. Hij tekende een overeenkomst voor de komende drie seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties