Wenger: "Fabregas blijft gewoon bij ons"

Bram Coenen
| 2 reacties
Wenger: "Fabregas blijft gewoon bij ons"
Foto: © SC

Ondanks de niet aflatende geruchten omtrent een overstap naar Barcelona, is manager Arsène Wenger er zeker van dat Cesc Fabregas gewoon bij Arsenal blijft. De Londenaars willen immers geen aanbiedingen bekijken van geïnteresseerde clubs.

De laatste weken gonsde het van de geruchten rond een mogelijke overstap van Fabregas naar Barcelona. Arsenal-manager Arsène Wenger is er echter van overtuigd dat de Spanjaard gewoon bij Arsenal blijft. "Fabregas is onze aanvoerder. We willen hem houden en daarom luisteren we niet naar welk bod dan ook", aldus de Fransman.

Barcelona wou nochtans 30 miljoen euro op tafel leggen voor de middenvelder. "Maar de hoogte van het bod was het probleem niet. Het liep stuk vanwege ons verlangen om hem te behouden voor de club. De gesprekken zijn gestopt, wij hadden er toch nooit aan willen beginnen."

Wenger deed er zelf ook alles aan om Fabregas te overtuigen bij Arsenal te blijven, de Fransman sprak nog met de middenvelder in Zuid-Afrika. "Wat we besproken hebben breng ik niet in de publiciteit. Er is al een hoop in de pers opgedoken wat niet in het belang was van Arsenal. Wij willen daar geen nieuw hoofdstuk aan toevoegen", aldus de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties