Sterk Antwerp wint van Cappellen

Dirk Pieters
| 8 reacties

Antwerp nam het zaterdagavond op tegen Cappellen. De tweedeklasser was een paar maten te sterk en won uiteindelijk met 0-1.

De score had nog veel hoger kunnen en zelfs moeten zijn, maar de Great Old liet onder andere twee strafschoppen onbenut. Zowel Alex Di Gregorio als Darko Pivaljevic lieten de kansen onbenut. Na een half uur spelen stond de 0-1 op het bord. Na een knappe aanval zorgde Emmerik De Vriese voor de openingstreffer. Ook na het doelpunt bleef Antwerp drukken, maar kon het niet meer scoren.

Ook in de tweede helft bleef Antwerp sterk voetballen. Cappellen kreeg de bal amper voor doel. Toch was het bijna één keer raak, maar de bal ging over het doel van Kevin Wauthy. Ook in de tweede helft kreeg Antwerp nog een strafschop, maar opnieuw stond de doelman van Cappellen op de juiste plaats en zo bleef het (maar) 0-1.