Camacho: "Het was geen strafschop"

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Camacho: "Het was geen strafschop"
Foto: © SC

Bruno Camacho kende geen al te gelukkige avond tegen Standard. Met twee fouten op Standardspits Cyriac lag de Braziliaanse verdediger van Lierse aan de basis van de eerste twee tegentreffers. “Het was een hele moeilijke wedstrijd voor mij.”

Na een kwartier komen Camacho en Cyriac met elkaar in botsing. De Ivoriaanse spits van Standard tikt net voor het contact het leer nog aan. Scheidsrechter Joeri Van de Velde twijfelt even, maar legt dan toch de bal op de stip.

“Ik denk niet dat het een strafschop was”, zegt Camacho in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Het was een gewoon duel. Dan kon hij even goed voor een fout van Cyriac gefloten hebben. Ik was toch even kwaad. Die fase heeft de hele wedstrijd veranderd.

“Misschien hadden wij eerst kunnen scoren. We waren immers goed gestart. Nu moesten we meer achter de bal lopen en verspeelden we veel energie. Dat rekent door na een tijdje.”

Over de vrije trap is er voor Camacho geen discussie. “Ik moest daar wel in de fout gaan” klinkt het. “Anders had die speler vrije baan naar doel en had hij misschien kunnen scoren. Carcela heeft wel een beetje geluk dat hij die vrije trap op die manier scoort. Als hij die nog tien keer mag nemen, zal hij het niet meer zo afmaken.”

“Mentaal zal het niet makkelijk zijn om ons over deze nederlaag te zetten, maar we moeten snel verbeteren. Er zijn nog veel matchen te spelen. Als je geen punten pakt, wordt het echter heel moeilijk. Volgende week wordt het een harde wedstrijd tegen KV Mechelen. Hopelijk vinden we de weg om de zege te pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties