Ook Grembergen te sterk voor Melsele

Gentil Dossche
| 1 reacties
Ook Grembergen te sterk voor Melsele
Foto: © SC

Blijkbaar liggen de Dendermondse ploegen Melsele zwaar op de maag want ook in de tweede spelweek van de Beker van Oost ging Svelta onderuit. De aanpassingsproblemen lopen niet zoals gehoopt en dus blijft er nog werk aan de winkel voor trainer De Wolf.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar via De Keersmaeker, Geeraerts en F. Vermeulen maar Grembergen was bij de les. Aan het halfuur volgde dan de ontnuchtering. Van de Sompel werd uit het oog verloren en Goossens was kansloos. Melsele reageerde met een pegel van Van den Nieuwenbriel die via doelman en lat in corner verdween. Kort voor de pauze moest Van Haecht onheil voorkomen op een schot van Audenaert. Even later was het dan toch zo ver. Ivens mocht op wandel en werkte fraai af.

Na de koffie trok Melsele op zoek naar de aansluitingstreffer maar de afwerking bleef achterwege. Halfweg de 2de periode wandelde Ivens nog eens door de thuisverdediging en kon simpel scoren. Amper twee minuten later verslikte Van Haecht zich bij het uitvoetballen en scoorde … in eigen doel. De thuisploeg wou en kreeg de “eerredder” via een collectieve aanval over Van Daele en De Keersmaeker, afgewerkt door De Jonghe. Het bleef nu doelpunten regenen wanneer ook Audenaert vrije baan kreeg. Vlak voor affluiten werd Trogh foutief gestuit en De Jonghe legde de eindstand vast van op de stip.

Doelpunten: 30’ Van de Sompel 0-1; 43’ en 70’ Ivens 0-2 en 0-3; 72’ Van Haecht 0-4 (o.g.); 74’ De Jonghe 1-4; 76’ Audenaert 1-5; 89’ De Jonghe 2-5 (pen). Strafschoppen 3-4.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties