Goor: "Ik eet frieten als mijn lichaam het nodig heeft"

Steurbaut Kersten
| 32 reacties
Goor: "Ik eet frieten als mijn lichaam het nodig heeft"
Foto: © SC

Bart Goor heeft hard afgezien. De 37- jarige middenvelder van Germinal Beerschot scheurde op 23 januari de voorste kruisbanden van zijn rechterknie. Na een zware revalidatie groeit hij terug naar zijn beste niveau.

”Het was de zwaarste blessure die ik ooit heb gehad”, zegt Goor in HNB. “Ik had had het onderschat en heb afgezien. Na de operatie ben ik thuisgekomen, heb ik me naar boven gesleurd en heb ik tien dagen in bed gezeten. In geen enkele houding was ik pijnvrij.”

Goor is de oudste speler in de Jupiler Pro League. Hij is echter nog niet van plan te stoppen. “'Zolang ik me amuseer en mijn niveau haal, ga ik verder. Ik heb hier nog een contract tot 2012, daarna zie ik wel. Afzakken naar lagere klasses zie ik me niet doen. Ik voel er weinig voor om wekelijks geviseerd te worden.”

“Ik neem nu wel meer dan vroeger mijn rust maar ik ben geen heilige. Als mijn lichaam frieten nodig heeft, dan eet ik dat. Soms voel ik de behoefte om iets vettigs te eten. Dan doe ik dat, ook al is dat een dag voor de match. Maar ik eet wel gezond, hoor. Als je jong bent, kan je veel meer hebben. In het begin at ik zelfs McDonald's voor een match.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties