"Engeland heeft zijn eerste doelman gevonden"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Engeland heeft zijn eerste doelman gevonden"
Foto: © SC

Joe Hart keepte afgelopen zaterdag een uitstekende partij voor Manchester City uit bij Tottenham Hotspur. Dankzij hem konden de bezoekers één punt mee naar huis nemen.

Het bleef 0-0 op White Harte Lane in Londen. Joe Hart kreeg in de eerste competitiewedstrijd de voorkeur op de ervaren Ier Shay Given. Dat pakte goed uit, want de Engelsman keepte een geweldige wedstrijd. Trainer Roberto Mancini zei na de partij dat Hart op dit moment zeker zijn nummer één is.

Maar dat betekent wel dat Shay Given, eveneens een uitstekende doelman, een seizoen op de bank tegemoet gaat. "Ik hoop dat geen aanbiedingen voor Shay komen, we zouden hem graag houden", aldus trainer Roberto Mancini van City.

"Tegen Tottenham was ik zeer blij om Joe zijn prestatie tussen de palen, maar ik ben ook zeer blij dat we Shay ook in onze kern hebben. De transfermarkt is nog even open, maar toch ga ik ervan uit dat we beide doelmannen kunnen houden."

Shay Given is eerste doelman bij Ierland en moet eigenlijk spelen om zijn plaats niet te verliezen. Maar Engeland lijkt na een teleurstellend WK vol met keepersproblemen eindelijk een oplossing te hebben gevonden: Joe Hart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties