Juhasz: "Jongens als Boussoufa trainen op strafschoppen"

Juhasz: "Jongens als Boussoufa trainen op strafschoppen"
Foto: © SC

Bij Roland Juhasz is de ontgoocheling na de uitschakeling voor de CL nog altijd niet verteerd, maar de verdediger beseft dat hij door moet. Tevens neemt hij zijn collega's in bescherming.

Juhasz nam zelf geen penalty tegen Partizan en hij had daar ook geen behoefte aan. "Ik ben pas nummer 8 of 9 op de lijst", aldus de Hongaar. "We hebben veel spelers die ze goed trappen. Voor de jongens die gemist hebben, is het nog het moeilijkste. Maar wie naar hen wijst, is niet correct. Want die jongens hebben hun verantwoordelijkheid opgenomen. De enige bedenking die je kan maken, is dat ze alle drie op dezelfde manier trapten. Jongens als Boussoufa, Legear en Biglia blijven vaak na op training om strafschoppen te nemen. En ze schieten ze altijd goed. Zo zie je maar."

De uitschakeling verandert ook niets aan een mogelijk verlengd verblijf van Juhasz. "In Hongarije stellen ze mij die vraag ook, maar ik denk alleen aan voetballen. Mijn job ligt op het veld, wat daarnaast gebeurt, is voor mijn manager. De Champions League is natuurlijk een boetiek voor spelers, maar de matchen tegen Bilbao en Hamburg hebben bewezen dat je ook in de Europa League in de spotlights kan komen. Als ik hier vertrek, moet het écht een stap hoger zijn. Ik ga hier niet weg voor een club uit Griekenland of Rusland. En ook niet voor een club die in een goeie competitie tegen de degradatie vecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties