Nyoni: "Een grote eer om voor G. Beerschot te mogen spelen"

Fabian Morren
| 32 reacties
Nyoni: "Een grote eer om voor G. Beerschot te mogen spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vuzumuzi Nyoni is de derde transfer van Germinal Beerschot deze zomer. De 26-jarige Zimbabwaan wordt op het Kiel herenigd met coach Glen De Boeck.

"Enkele weken geleden was er voor de eerste keer contact met Germinal Beerschot, maar dan hoorde ik niets meer tot woensdag", aldus Nyoni in GvA. "Ik trainde nog met Cercle, maar daarna is het plots allemaal vrij snel gegaan."

"Ik ben in ieder geval erg blij met deze overgang en beschouw het als een grote eer voor Germinal Beerschot te mogen spelen in de toekomst. Ik beleefde een fantastische tijd bij Cercle Brugge, maar was na vier seizoenen wel toe aan een nieuwe uitdaging."

"Ik kom nu naar Germinal Beerschot voor drie seizoenen, met de ambitie om zoveel mogelijk te spelen, maar daarover beslist de trainer", weet Nyoni. "De eventuele druk die hier nu groeit naar aanleiding van de povere twee op twaalf is inherent aan het voetbal."

"Daar moeten we als ploeg trachten uit te geraken. Germinal Beerschot zal moeten opstaan. Zowel in goede als in slechte tijden moet je als team reageren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties