Gaxa onderhandelt met Lierse, ook Notari in beeld

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Gaxa onderhandelt met Lierse, ook Notari in beeld
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maged Samy beloofde bij Lierse nog vier transfers na de komst van Wesley Sonck. De naam van Sibonisio Gaxa duikt weer op bij de Pallieters. Ook de piste van Peter Kovacs is nog niet helemaal van de baan.

Lierse had Gaxa al een tijdje in beeld. Technisch directeur Herman Helleputte zag de Zuid-Afrikaanse rechtsachter zelfs aan het werk tijdens het voorbij WK.

Deze week leek AA Gent Gaxa nog in te lijven, maar trainer Francky Dury was niet happig om nieuwe testers toe te laten. Gaxa trok dan maar naar het Lisp en onderhandelde vrijdagmiddag over een mogelijke overgang.

Lierse liet gisteren in de beloftenwedstrijd tegen Racing Genk de 31-jarige Italiaan Mattia Notari opdraven. Notari kreeg zijn jeugdopleiding bij AC Milan en speelde daarna nog voor Catania, Novara en Mantova. Met die laatste club steeg hij van vierde naar tweede klasse in Italië.

En ook de piste van de aanvaller Peter Kovacs is nog niet definitief verlaten. De Hongaar van het Noorse Odd Grenland wil nog steeds naar Lierse komen, maar de transferprijs ligt voorlopig te hoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties