Custovic: "Toch mogen we fier zijn"

Custovic: "Toch mogen we fier zijn"
Foto: © SC

Adnan Custovic is de Kielse hoop in bange dagen. De Bosnische aanvaller moet Germinal Beerschot behoeden van een doelpuntencomplex. Nu er geen spits bij komt, wordt de druk op zijn schouders nog iets groter.

Germinal Beerschot werkte lang aan een overgang van Mbaye Leye. De Senegalees reed Antwerpen voorbij en parkeerde zijn auto aan de poorten van Sclessin. “Het is jammer dat hij niet naar ons komt”, zegt Custovic aan Voetbalkrant.com. “We hadden hem zeker kunnen gebruiken, hij is een heel goede aanvaller. Maar ik heb ook niet geprobeerd zijn keuze te beïnvloeden.”

Ondanks de 2 op 15 heeft Custovic er goede hoop in dat het kwartje binnenkort eens langs de goede kant valt. “Mentaal is het zwaar, maar we mogen fier zijn op wat we de laatst wedstrijd getoond hebben. Alleen op het einde ontbreekt het nog. De laatste pass komt niet aan. En op Gent had ik zeker moeten scoren. Dan wordt het een andere match.”

Custovic relativeert ook de slechte start. “We hebben ook al op verplaatsing bij drie titelkandidaten gespeeld. Ik heb er vertrouwen in. De mentaliteit zit goed en iedereen werkt heel hard. De supporters appreciëren dat. Tegen Westerlo zijn ze ons toch 90 minuten blijven steunen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties