Iakovenko: "Jacobs wou me niet bij de A-kern"

Iakovenko: "Jacobs wou me niet bij de A-kern"
Foto: © SC

Oleksandr Iakovenko kan dit weekend weer te bewonderen zijn op de Belgische velden. Bij Anderlecht kreeg hij geen kans en dus keerde hij maar terug naar Westerlo, waar ze hem met open armen verwelkomden.

Vorig seizoen was Iakovenko goed voor tien goals en negen assists. "Ik wil nóg beter doen dan vorig seizoen. ik wil scoren, assists geven en goed spelen. Al was het maar om de frustratie van het tussenseizoen van me af te spelen. Ik weet ook dat één goed seizoen niet genoeg is om in the picture te komen. Bevestigen is een noodzaak."

Iakovenko kon in de zomer onder meer naar Daknam. "Ik zag het niet zitten om naar Lokeren verkocht te worden. Ik had geen goed gevoel bij die club. Trouwens, ik wilde nergens anders spelen dan bij Westerlo. Waarom zou ik ook? Hier ken ik de spelers, de trainer, de club, voel ik vertrouwen en ben ik gelukkig."

"Ik dacht bij Anderlecht opnieuw een kans te krijgen, maar meteen kreeg ik te horen dat er geen plaats voor mij was in de ploeg, zelfs niet in de A-kern", vervolgt de Oekraïner in HLN. "Dat is de beslissing van één man: Ariël Jacobs. Voor de rest heb ik absoluut geen problemen bij Anderlecht, ik heb er zelfs veel vrienden lopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties