Biglia: "9 op 9 tegen Mechelen, Split en Standard"

Anthony Van der Planken
| 16 reacties
Biglia: "9 op 9 tegen Mechelen, Split en Standard"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De Anderlecht-kern kreeg deze week een fikse uitbrander van coach Ariël Jacobs en manager Herman Van Holsbeeck. Vice-kapitein Lucas Biglia heeft begrip voor het ongenoegen. "We moeten nu voor een negen op negen gaan", klinkt het strijdvaardig.

"Onze manager heeft gelijk", vertelt Biglia in HLN. "Er valt niets in te brengen tegen zijn woorden. Hij heeft de vinger op de wonde gelegd. Als voetballer weet je dat je dit soort situaties tegenkomt en door moet. We hebben in het begin van vorig seizoen hetzelfde meegemaakt na onze nederlaag in Sint-Truiden. Toen speelden we ook niet goed, toen kregen we ook een slag in ons gezicht. Toen heeft die slag ons aangezet om het hoofd weer op te richten. Ik hoop dat de slag die we in Lier kregen hetzelfde effect heeft. Hoedanook zullen we het zélf moeten doen."

"De uitschakeling tegen Partizan maakt het moeilijk. We waren vooraf allemaal heel erg gefocust op deelname aan de Champions League. Dat was ons eerste doel. Dat we daar niet in geslaagd zijn, is bijzonder hard aangekomen. Dat maakte het moeilijk om ons spel van vorig seizoen terug te vinden."

"We staan nu voor een ideale week", verrast Biglia aan de vooravond van een zevendaagse met na Mechelen uitwedstrijden tegen Hadjuk Split en Standard. "Dat is ideaal om negen op negen te halen. Ideaal om Genk niet verder te laten uitlopen in de competitie en om onze kansen in de Europa League te vrijwaren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties