Vossen: "Het is een goal van mij, geen owngoal"

Vossen: "Het is een goal van mij, geen owngoal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ja, geloof het maar: Jelle Vossen heeft nummer dertien tegen de netten gejaagd. Daarvoor had hij de hulp nodig van René Sterckx, maar de goal is wel van hem.

Het kan hem niet zo zeer schelen of hij scoort of niet, zegt hij zelf. Maar toen hij hoorde dat Belgacom de goal als een eigen doelpunt van René Sterckx wou bestempelen, protesteerde hij toch. "Nee, dat is mijn goal", aldus Vossen. "Hij wijkt wat af, maar als ik niet trap, zit hij er ook niet in hé."

Genk had het een uur lang moeilijk, maar de ploeg bleef daar uiterlijk kalm onder. "We weten dat als we geduld hebben de kansen toch komen. De ploegen stemmen zich op ons af. Van Nieuwenhuyze schermde de bal goed af voor de spitsen. Daarom ben ik wat meer de ruimte gaan opzoeken. Natuurlijk ben ik dan niet voor de goal. Daar moest ik een evenwicht voor zoeken."

Vossen was ook blij voor zijn spitsmaatje Barda: "Ik denk dat hij geprikkeld was omdat hij niet speelde. Toch mooi als je dan zo er in kan komen. Onze reserves hebben zich al heel het seizoen getoond. Als er iemand vervangen moet worden, is dat geen verzwakking."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties